A nemesfa felső réteg két réteg fenyőfa hordozóréteggel nagyfokú stabilitást jelent úsztatott lerakás esetén is.
A kétrétegű parketta felépítése: felső réteg nemesfa, alsó hordozóréteg fenyőfa. Lerakása: aljzathoz ragasztással.
A Weitzer parketta kiváló lehetőségeket kínál parketta, szegélyléc és lépcsőmegoldások tekintetében is. Harmonikus egység megteremtése 100%-ban szín azonos anyagból.
Modern vagy hagyományos típusú szegélylécek. Alátétek vagy ragasztó használata normál vagy padlófűtéses helyiségekbe.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Garancia

A természetes faanyag lélegzik és él. Amennyiben a szoba levegője túl száraz, akkor a faanyagból nedvesség távozik, a parketta zsugorodik. Ebben az esetben kisebb-nagyobb hézagok alakulhatnak ki. Magasabb légnedvesség esetén a faanyag nedvességet vesz fel, kiterjed és deformálódhat. Alapvetően ezt nem negatívan kell értékelni, hanem mint a természetes faanyag karakterét. Az ideális szobaklíma 50% relatív páratartalom, kb. 20 Celsius fokos hőmérséklet mellett. Ügyeljen elsősorban arra, hogy a fűtési periódus során a szoba klímája megfelelő legyen. Egy légnedvesítő üzembe helyezése a fűtési periódus kezdetén értékes szolgálatot tehet.

Garanciális teljesítés:

A beépítés előtt ellenőrizze a parketta paneleket az esetlegesen előforduló, felismerhető anyaghibák tekintetében. Hibás parketta paneleket a vásárlás helyén ingyenesen kicseréljük. Már beépített, de hibás parketta panelek a garanciából ki vannak zárva. Amennyiben a Weitzer Parkett a garanciális esetet elismeri, akkor vagy az aktuális gyártásprogram szerint csereárut szállít a vásárlás helyére, vagy javítást eszközöl a szakma szabályai szerint. Amennyiben azonos kivitelű árucikk már nem szállítható, akkor egy hasonló csereárut szállít. A garanciális teljesítés formáját a Weitzer Parkett dönti el. Egy garanciális eset a garanciát nem hosszabbítja meg. A garancia nem foglalja magában egy esetleges újra burkolás, hulladékelszállítás vagy egyéb költséget. A törvényes garanciális jogot ezek a feltételek nem korlátozzák.

Kár bejelentése:

A károkat a kialakulásukat követő 1 hónapon belül írásban a vásárlás helyén, vagy közvetlenül a Weitzer Parkett gyárnál kell bejelenteni. A feldolgozáshoz szükséges az eredeti (vevő nevére és a beépítés címére kiállított) számla, a vásárláskor kapott garancialevél, a hiba leírása és a hibát jól bemutató fotó. A Weitzer Parkett fenntartja a jogot, hogy a kárt a helyszínen képviselője által megtekintse.

Gyorsan és egyszerűen küldheti el nekünk árajánlatkérését. Kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE   -   kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot

Parketta típusa: Terület
Szegőléc típusa: Hossz
Alátét/ragasztó: CAPTCHA Image
Refresh Image
Név:
E-mail cím:
Egyéb megjegyzés:
Telefonszám: Visszahívást kérek
2014 (c) Weitzer parkett   -   Minden jog fenntartva        |        ÁSZF